onsdag 28 januari 2009

Tisdag!

Igår var det en dag när man hann med ganska mycket. Smurfen fick vara hemma igår också, för på morgonen var hon jättevarm, kraxade som en kråka och jättetäppt i näsan. Men idag ska hon till skolan, för det verkar vara bara på morgonen hon är vissen. Ge henne några timmar så är det full rulle och inte det minsta tecken på att vara ett dugg hängig!
Igår blev det tvättat, ett BERG av tvätt som togs reda på, både lunch och middag lagad och två satser med Semmelkaka bakad (se ovan)! Hann även med att sova middag en timme...
Lunchen blev laxfilésida i foliepaket och potatismos, och middagen ris och stekt kyckling.
Igår kväll när Smurfen lagt sig tittade jag även på filmen jag köpte på måndagen, "Righteuos kill". Det blev CSI på måndagkväll istället. Filmen var spännande och bra. Lite skum emellanåt men betyget blir ändå att den var bra. Om både Pacino och DeNiro är med i samma film så blir den sällan dålig!
Idag är det jobba som gäller igen, efter tre dagar ledigt. Knepigt hur man vänjer sig vid att vara ledig, för jag skulle inte ha något emot att vara hemma resten av veckan?! Men är man bara på plats så brukar det gå bra. Ska åka och träna innan jobbet har jag tänkt. Tar emot lite vid den här tiden, men det är som att vara på jobbet: är man bara där så!
/Hulda

Inga kommentarer: