måndag 12 januari 2009

En ny vecka....

Så sitter man då här med måndag igen. Och nu är det slut på alla veckor med helger och lov. Nu rullar veckorna på som vanligt igen! Skönt med lite vardag även om det varit skönt med alla helger.

Har skjutsat Smurfen till bussen och har just satt in en laxgratäng i ugnen. Måste ju ha matlåda med sig idag och Pär får lunch också. Man kan ju bara hoppas att man får äta maten varm på jobbet idag, men det är ju måndag och inget särskilt så det ska väl inte behöva bli så överjävligt idag.

Lars och Ann kom och hälsade på oss på lördag kväll. Så skönt med lite sällskap. Vi kollade på Körslaget och röstade så telefonerna glödde. Jäklar vilket jubel det blev i soffan när det var klart att dom gick vidare!!! Det var ju så spännande så jag tror inte vi kunde andas på ett par minuter innan vi fick jubla. Sen satt vi i köket och surrade en massa innan dom drog sig hemåt runt midnatt.

Igår hade vi en massa planer, men det blev ingenting gjort. Vi sov nog lite för länge (10.30) och när man klev upp då så tänkte man på allt vi skulle gjort, men ju längre dagen gick desto mindre lust fick man att göra någonting! Ringde och pratade med mormor i en timme, det var väl dagens goda gärning egentligen. Anders, Anna och Isak kom och fikade en sväng på eftermiddagen men annars var det inte mycket som hände.

Idag är det som sagt jobb som gäller, men imorrn är man ledig igen. Får se om vi besök från Österrike eller hur det blir. Pär har blivit bekant med en kille därifrån och nu är han och en kompis på semester i Sverige och då skulle dom eventuellt komma förbi här. Annars imorrn så MÅSTE jag ta tag i tvättstugan. Det krävs en mindre arkeologisk utgrävning för att komma åt tvättmedel till exempel! Imorrn får jag nog hämta Smurfen på skolan för att åka ner på stan och kolla på skridskohjälm till henne. Men det kanske inte är nån brådska för med det här vädret som är nu så är det snart ingen is kvar på skolan i alla fall...

Nej, nu måste jag kolla gratängen! Ha det gött!

/Hulda

1 kommentar:

Anonym sa...

När du endå är i farten kan du få ta min tvätt oxå... hehe

Hur går det med propparna på jobbet då? Är tydligen inte bara på ditt jobb som dom går.
Typ halva Bollnäs smäller proppar som bara den. Gick en hos sys när jag lagade mat där igår och det var slut på tre ställen... På statoil hade dom av alla ställen. Och dom sa att det går massor med proppar nu och trodde det var nåt fel på nätet eftersom det var så extremt...

Ha det underbart.

Kram