lördag 13 december 2008

Lucia-dag!

Det gick skitbra på jobbet igår! För en gångs skull var det kul att jobba. Vi hade skitkul på jobbet jag och kollegan. Skratt, flams och skitprat hela dan.... Kom hem och var på bra humör för en gångs skull, tog någon pils och kollade på Idolfinal.

I morse klev man upp ganska utvilad, gjorde Lucia-frukost till barnen : varm Oboy, saffransmuffins och pepparkakor, att avnjutas framför tv´n. Tror det var uppskattat! Annars har jag inte hunnit med att göra så mycket idag, skrivit färdigt alla julkort, plockat fram till mat ur frysen och gått runt i huset och plockat. Det blir nog en riktigt skön lördag! Vädret visar sig från sin allra bästa sida, alla barn är ute och leker i snön. Egentligen borde man väl klä på sig själv och gå ut, men....

Ikväll ska vi iväg på julbord i Orbaden med makens jobb. I egenskap av festkommitté (dvs jag) ska vi åka upp lite tidigare till Bollnäs och grejsa lite. Vi ska träffas på spedition lite innan bussen kommer och ta någon "föråkare" och surra lite. Det var lite dålig uppslutning i år, men vi kan nog ha kul ändå! Morfar kommer hit och är barnvakt åt oss, så baserat på tidigare erfarenheter av honom som barnvakt så är säkert barnen vaken och som Duracell-kaniner när vi kommer hem!

Nej, det här blir nog en bra dag!!!

/Hulda

Inga kommentarer: