lördag 4 oktober 2008

Man kan väl säga att det är höst nu!?

Bilden ovan är min shopping från torsdagen. Kanske inte världens mest organiserade och planerade kruka, men det är i alla fall lite höst-blommor på bron.

Idag har vi inte gjort ett vettigt handtag. Jag fick sovmorgon i morse, och det tackar jag för. Sen drog vi upp till Bollnäs, jag, mannen, Erik och Smurf. Men Teresia då kanske ni funderar? Hon var på shopping med farmor i Söderhamn så henne gick det ingen nöd på. Hon sov hos farmor och farfar i natt så hon har haft en heldag med farmor. Resultatet av den shoppingen var mockastövlar, täckväst och fleecejacka till Tessan. Det är rätt farmor, skäm bort barnbarnen! Men sonhustrun då...?

I Bollnäs så har vi bara flummat. Lunchat på Symfoni, gått i lite affärer, varit på Mobackes och Dollar, provgått nya tunneln, varit på Loppis....

I kväll kommer TomTom hit och käkar. Erik var med honom till Gävle i går kväll och de stannade på Hacke och åt, men Erik hade inte pengar så TomTom betalade, så i kväll får vi bjuda tillbaka. Annars händer det inte mycket i kväll. Ser fram emot nya programmet "Stjärnor på is" som börjar. Kanske blir vi miljonärer också? Har två Harry Boy som ska inbringa stålar förhoppningsvis! Skulle inte sitta helt fel!!!

Ha en skön kväll allihop!
/Hulda

Inga kommentarer: