torsdag 9 april 2009

Lång dags färd mot natt!

Om man kan vara så petig och säga det så har vi hittat mottagningen/uppkopplingen som Gud glömde! Vi går på det stenålders GPRS just nu för att ha nån form av uppkoppling mot yttre världen. Allt tar MYCKET längre tid men det funkar, men det blir nog inga inlägg med bilder i helgen!

Resan upp gick bra, mycket trafik men det var ju väntat. Åkte hemifrån strax efter halv tre eftersom jag fick sluta ännu tidigare än väntat, och kom upp hit efter diverse rök-, kiss-, och matpauser runt 20.

När vi kom upp fick vi en rejäl pungspark! Vi hade ju förväntat oss att bo lite spartanskt och trångt, men när vi såg stugan!? Men jisses, lite mindre än vårt vardagsrum ungefär! Och där skulle vi bo 6 pers? Nej, nej inte en chans i världen! Men pappsen, Sethegubben, Man of the day, grejade biffen. Det fanns nämligen ett loft också (ovanpå stallet Anna-Karin!) med plats för 10 pers! Och där bor vi NU!!! Skitmysigt!!!

Nu ska vi göra kväller och ladda för en dag med härlig skoteråkning. Trots att det töat här uppe så är snöhögarna högre än mig fortfarande! Fränt! Så vi har ingen brist på snö i alla fall, nu är det bara att hoppas att skoterj-n håller (åtminstone en dag)!?

Kram kram på Er!

/Hulda

Inga kommentarer: