torsdag 21 maj 2009

Hujedamej en sån dag!

Ja, det blev ju som det blev igår kväll. Först en massa pyssel hela kvällen, sen kom Pär hem och då blev det nån öl och på nattkröken så fick vi främmande! Som vanligt!!! Att folk ska tycka om att komma och hälsa på oss så sent?

I morse vaknade vi med ett ryck och tittade på klockan, 10.21!!! WTF!? Snacka om sovmorgon...Erik och Smurfen hade varit jättesnälla och tysta för att vi skulle få sovmorgon! Visst var det skönt att få sova, men inte så j-a länge var det väl meningen! Vi skulle ju få jättemycket gjort idag?
Efter en halvtimme i vaket tillstånd så stod man arbetsklädd och klar på altanen och sopade. Nu skulle fanskapet oljas! Shit vad jobbigt att sopa vår "lilla" altan! Pär och jag slet som djur och när det var ungefär 3 meter kvar (av 11) så öppnade himlen sig! Ofrivillig paus på 40 minuter.... Men det blev ju färdigt i alla fall.

In, lagade mat och åkte mot Bollnäs för att lämna tillbaka Erik till mamma. Ett snabbt stopp i Böle först för att se vad dom gjorde idag och då ville Smurf vara kvar där när vi skulle åka. Och det fick hon ju! Upp till Granberg med Erik, sen kom jag med idén att vi skulle åka över Hällbo för att svänga in till min gamla jobbarkompis för att säga hej, men där var det ingen hemma. Så då fortsatte vi bort till Tom för att hälsa på han istället. Och han var hemma i alla fall! Blev där en liten stund, sen så åkte vi alla småvägar som fanns till Granbo tror jag! Lotan, Fly, Acktjära.... Å så skitig bilen blev! Inte direkt för att den var nytvättad men ändå!
Hämta Smurf och åka hem.

Hade planer på att röja ur växthuset också, men det blev så kallt och så började det ju regna nåt så fruktansvärt, så det får bli en annan dag. Svärfar kom ju hit med en massa säckar jord häromkvällen så nu är det väl bara att sätta igång egentligen....

Ikväll har vi bara tråkigt på grund detta pissväder. Jag har i alla fall bakat Björnbär-chokladmuffins. Men nu tror jag inte att det blir nåt mer gjort ikväll...Vädret inbjuder inte till några större ovationer!

/Hulda

Inga kommentarer: