lördag 14 mars 2009

Bra....skit....okej dag...

Dagen började helt fantastiskt! Upp i morse, fixa lite matsäck, packa skotern och iväg på Björktjärn. Lars och barnen mötte upp på deras skoter så vi åkte tillsammans dit. Väl framme, tända grillen, och bara mysa. Hipp som happ så blev vi jättemycket folk på isen. Räknade ut att som mest var vi 17 pers där. Helt otroligt trevligt var det! Tack alla som kom dit!
Runt 14 började solen försvinna så då började vi packa ihop för hemfärd. Åkte vägen över Böle för att låna toaletten men där var det låst. Jaha, bara att åke hemåt då.
Men!!! Efter en bit så dog skotern! Trasig, fini, kaputt! Tack för kaffet liksom... Bara att ringa efter Lars så han fick komma med sin och DRA hem oss. Höjden av pinsamhet typ!!!!
JÄVLA HÖG MED SKROT!
Väl hemma så bänkade man sig i soffan för att invänta bandy. Vad händer? Jo man somnar och missar första halvlek! Ja, det gick ju bra i alla fall. Final för Byn på lördag, och jag hoppas att pappa fixar biljett. Men då förlorar dom väl antar jag....
Ikväll så bjöd vi över Lars och barnen på mat och schlager, som tack för "draghjälpen"! Blev ganska trevligt. Men dom har åkt hem nu och här sitter vi, alldeles solokvist. Vad göra?
Men på det stora hela så har det varit en väldigt bra dag (förutom skotern då) med många skratt och tokiga anekdoter! Vad gör ni alla imorrn? Ska vi ta en repris?
/Hulda

Inga kommentarer: