fredag 20 februari 2009

De e fredag, vi ska parta.....

Nej, nej, det ska vi inte! Men det är en passande rubrik av Kenneth and the Knutters....

Sitter just nu och kollar på Lets dance OCH bloggar samtidigt. Är inte det kvinnlig simultanförmåga så säg...?

Har nu gjort hela första veckan på det nya jobbet. Och det går kanon! Får beröm varje dag, och det är så skönt!! Alltså är man inte helt tappad bakom en vagn när det gäller att lära sig nåt nytt på "äldre dar".... Kanske det här kan bli nåt bra...?

Fick sluta tidigare idag, och kom hem före Pär och barnen. Vilket var bra, för jag hann diska och dammsuga huset och plocka undan en hel del grejer som låg överallt. Ikväll blev det ju lite slarvmat, kebab med bröd och strips. Höken kom och åt med oss, och drack lite kaffe och surrade, sen så gick han och maken ut och skruvade skoter i garaget.

I morgon, om grejerna håller, vädret är med oss och ingen blir sjuk, så ska vi ut med skotern på en tur. En sväng ner på älven med skotern för lite korvgrillning och mys, får se om vi får nåt sällskap som hänger på?! Det är ju skotercross i Svartnäs oxå...lite sugen! Men,men det är bara att glömma! Två tjejer här hemma som skulle tröttna efter en kvart, så det är inte att tänka på. Men det hade varit kul....

Nej, nu ska jag sluta surra! TREVLIG HELG!!!!!

/Hulda

Inga kommentarer: