tisdag 18 november 2008

Trött!!

Att man inte har vett att gå och lägga sig.... Tittade på CSI igår kväll och sen zappade man ju lite efter det och då hittade man ju en kultfilm som precis börjat: "Youngblood"! Då var man ju tvungen att titta på den och när den var slut, knäppte man av och gick och la sig? Nej, man zappade igen och vad hittade man då? Jo, nästa kultrulle, "Hajen". Men där insåg jag mina begränsningar, jag gav upp efter en stund och gick och la mig. Men klockan hade ändå hunnit blivit alldeles för mycket.... Och apropå CSI, var Warrick tvungen att dö? Han var ju en av de bättre i den serien. Men det är klart, han ville ju bli utskriven ur serien och vad är då ett bättre sätt att göra det på?! Men serien kommer bli en profil fattigare....

Resultatet av söndagens röjning blev en sopsäck och en stor papperskasse som fick smaka på eldtunnan, ett flak med grejer på golfen som fick ett nytt hem hos dagmamman bl.a Barbiehus och stall och en kasse med gamla bilar. Tur att det går att återanvända grejer där ibland! Vi var ganska nöjda med oss själva när vi var klara i alla fall!

På eftermiddagen kom svärmor och svärfar och fikade, och lite senare kom Anny och hängde med oss i några timmar, vi fikade och åt pizza och tittade på TV, i just den ordningen.

Igår var det ju jobbardag igen och idag är det ledigt. Har inga planer idag förutom utvecklingssamtal med Tilde vid 13. Skulle varit skönt att lägga sig i solariet idag också så vi får se om det hinns med också. Eller vi kan säga så här: det SKA hinnas med!

/Hulda

Inga kommentarer: