torsdag 23 juli 2009

Valbo!

När vi såg åt vilket håll det barkade med vädret i dag på förmiddagen så beslutade vi oss för att åka till Valbo. Hade egentligen inte en spänn, men vi har reserv som vi offrade idag. Har lovat tjejerna att dom skulle få välja kläder för 500- var i HM´s katalog för nån månad sen, men när vi skulle beställa så var det mesta slut, så då fick dom ha pengarna innestående till en annan gång, och det blev idag!
Vi åkte gamla vägen över Ockelbo och Sandviken, eftersom Pär är så less på E4´n av förståeliga skäl, men även för att det kan vara kul att se nåt annat än asfalt och vajerräcken!
Vi stannade till i Sandviken på Donken, och där kan man säga att dom jobbade snabbt och effektivt! Hann nästan inte få upp plånboken så låg all mat på brickan.
Framme i Valbo blev det Toys r us först, sen över på köpis. Och mycket folk för att vara dagen före löning! Men vi hittade en del i alla fall:
-Kappahl: tröja till Tessan, linne till Smurf
- Lindex: tunika till tjejerna
- Gina Tricot: tunika till mig
- HM: jeans-leggings, klänning, 2 "behåar", tunika till Tessan
leggings, Hello Kitty-pyjamas, linne till Smurfen
- Cubus: varsin luvtröja till tjejerna
Tessan hade ju lite pengar med sig själv också så hon shoppade två toppar på JC där det var halva reapriset på barnkläder. Vi försökte hitta nåt åt Pär också men han var lite kinkig idag när det gällde kläder, så det blev inget köp till honom.
I morgon blir det nog en sväng till Bollnäs för lite mathandling och kanske en sväng ut på Långnäs för att kolla på brännbollen. Och på lördag kommer nog kanske bästa Frida och är chaufför åt oss om vi ska upp på cruisingen. Kanske blir en bra helg, det vet man inte förrän efteråt!
/Hulda

1 kommentar:

Mia sa...

Tack för omtanken!
Håller tummarna att ni får en superhelg.