söndag 5 juli 2009

Söndag igen!

Igår blev det en dag på stranden, de timmarna som det var sol på dagen. Anders och Anna kom förbi också, och Mogge kom och gled förbi med V8-båten. Mulligt maffigt! Men det blev ju mulet efter ett tag så då åkte vi hem och donade lite hemma. Bjöd över Anders och Anna på hembakt pizza, som jag tror föll väl ut i smaklökarna.

Kvällen då? Ja, det blev väl inget speciellt. Försökte komma iväg på Parken men det gick inget vidare. När vi hade lyckats hitta en chaufför så var klockan för mycket, så vi blev hemma bara och ölade. Tittade på "Repmånad" och surfade på datan bara.

Idag blir man gräsänka på eftermiddagen och fram till natten mellan måndag-tisdag. Pär ska åka ner till Ätran och hämta ett lastbilsskåp. Så då blir det bara jag och Smurf hemma, och då har jag lovat henne att det blir en bakdag idag. Vi får väl se vad det blir för resultat av det.

Nej nu har jag inget mer att skriva. Vårt liv är inte så innehållsrikt... inte av sånt som lämpar sig att lämna ut till offentligheten i alla fall!

/Hulda

Inga kommentarer: