onsdag 22 juli 2009

Grannkommunen!

Ja igår var det en sån där dag utan något att göra, med otroligt dåligt väder som ackompanjemang till den rastlösa känslan. Förmiddagen var så oerhört deprimerande, låg i soffan och slötittade på tv och bara förbannade vädret. Man tappar helt lusten att ens försöka ta tag i att göra nånting när det blir så här grått, blött, kallt och trist.

Men på eftermiddagen gjorde vi ett tokryck, åkte upp och hämtade Tessan på Granberg och åkte mot vår grannkommun Ovanåker. Första stoppet blev Alfta och Ekmans. Smurfen hade ju ett presentkort där på 400- som hon fick när hon fyllde år så nu är det förbrukat i alla fall. En hel hög med Diddl-grejer blev det.

Sen fortsatte vi mot Edsbyn, inte för att vi hade något speciellt att göra där men när vi ändå var i Alfta så..... Det är ju så kul att åka runt på affärer när man inte har några pengar! Gick runt ändå i några butiker i Byn men det blev inget handlat. Hade ju viljat haft möjligheten att handla om man hade hittat nåt. Nu hittade jag ingenting men det kanske hänger ihop med att jag inte letade direkt!

Åkte mot Bollnäs igen för att handla lite inför pizzabaket på kvällen. Drygt blir det när man måste åka på tre affärer för att hitta allt till pizza. Vi åkte på MM och handlade för engångs skull och det enda vi hittade där var osten, till Hemköp för att köpa skinkan och slutligen Konsum Kilafors för tomatsåsen. Det enda det berodde på var att vi trodde faktiskt att vi skulle kunna hitta allt på MM, men icke......

Men pizzan blev god i alla fall, och gårdagskvällen tillbringades framför tv´n med Allsång och Midsomer. En sak som vi funderade på igår, dom har ju hållit på och mördat varann i Midsomer i hur många år som helst och ändå finns det tydligen mycket folk kvar att ha ihjäl? Bara en dum tanke liksom.... ;)

/Hulda

Inga kommentarer: