onsdag 29 juli 2009

Ont i kinderna!

Igår hade vi bestämt att vi skulle åka till Gävle med Yommy och Yannelie. Sagt och gjort, X-tåget till Gävle på förmiddagen och sen blev det lite shopping, nån öl och god mat. Smurfen hade vi lämnat hos farmor så det blev en heldag med "vuxentid"! Det blev lite shopping, mest till Smurfen så klart, men även lite annat smått och gott. Åt väldigt god mat på en mexikansk restaurang, kommer inte på vad den heter. Dom hade buffé med mycket smått och gott på, till bra pris. Tror även att barn kan äta sig mätta där!

Vi tåg tåget hem igen runt 17 och framme i Bollnäs igen tog vi en promenad ut till Långnäs eftersom vi skulle få en åktur med Yommy och Yannelies båt. En helt underbar kväll för en båttur! Vädret visade sig verkligen från sin bästa sida och det blev en tur ut på Risön. Det var lite fler båtar i farten men på ön var vi helt ensamma. Så skönt att sitta där i solen och bara surra!




När vi kom till hamn igen fick vi skjuts med bästa Jönsson hem till Yommy och Yannelie för lite snabbt klädbyte och uppfiffning, innan vi skulle tillbaka ut på Långnäs för att gå på Tisdagskul. Var väl lite segt till en början men sen blev det drag!
Sammanfattningsvis: en skitkul dag och kväll! Det var länge sen jag skrattade så mycket! Det är nästan så man har träningsvärk i kinderna. Tack till Yommy och Yannelie för en helt underbar dag!!! Nu laddar vi till lördag och firmafesten!!!
/Hulda



Inga kommentarer: