söndag 26 juli 2009

Mysig kväll!

Igår kväll var det en härlig kväll. Vi bestämde redan tidigt på dagen att vi skulle på Kina och käka, så sagt och gjort. Jönsson och hans grabbar hängde också med så vi blev ett gäng på 8 personer. Och det var visst fler än vi som tyckte att man skulle käka kinamat på lördagkvällen. Det tog 45 minuter innan vi fick in maten, men den som väntar på något gott....!

Efter avslutad måltid vandrade vi bort till Krokanen för att kolla på cruisingen och folk. Vi fick vänta ett tag men sen fick vi tag på bord och stolar, och när vi satt där så ramlade det in mer folk som ville sitta med oss. Tror att som mest var vi väl 15 pers runt våra två små cafébord, fast våra tre ungar satt väl sällan med oss utan sprang mest runt på torget. När det började skymma promenerade vi ner till stadshusparkeringen för att kolla på när dom brände gummi. Men stadens uniformerade män och kvinnor hade bestämt sig för att sätta p för det denna kväll. De var verkligen på hugget med bil, buss och mc plus att dom även patrullerade till fots . Det är en kväll på året som stadens motorintresserade vill ha kul på stan men det ska dom visst inte få!!!

Vid tolv gjorde vi kväller för då lessnade vi eftersom de inte burnade nåt. Jag var kvällens "driver" och gjorde ett varv på stan innan vi for hem utifall vi skulle se om det var action nån annanstans men det var det inte så vi åkte hem mot Granbo. Vi svängde in vid Hambologen och jäklar vad maffigt det var när dom hade tänt gatlamporna där! Folk och bilar efter halva gatan! Det var grymt med folk där, och BRC hade nog en lyckad helg!

Så imorse var det sovmorgon här. Jag var den första att vakna, kl 10.30 och sen ramlade dom upp en efter en fram till 11.45 då siste man behagade slå upp ögonen! Vaknade ju faktiskt vid 7 och gick på toa, rökte en sväng och funderade på om jag skulle hämta tidningen men då kom jag på att det var söndag och ingen Ljusnan så då gick jag och lade mig igen!

Så idag har varit en konstig dag i och med att förmiddagen försvann! Tiden har varit ur led hela dagen! Men man har ju varit pigg i alla fall, så en del har man ju fått gjort.

/Hulda

Inga kommentarer: