fredag 26 juni 2009

Veckan i snabba drag...

Kan inte berätta om alla härliga, lata dagar i solen som många gör på sina bloggar eftersom vi jobbar hela tiden. Kan ju tänkas att man kan få någon skön dag i helgen....? Känns lite ruttet att sitta inne hela tiden när man är soldyrkare. Tjejerna har i alla fall solat och badat de senaste dagarna, när de varit med farmor. Idag är de på fritids och dom skulle visst åka till Skajet och bada idag.

Igår var det dags för en mastodonthandling. Middag på Max först och sen mot Prix. Jisses vad grejer vi tydligen behövde! Notan landade till slut på 2300-!!! Och då köpte vi inte korv, kött eller köttfärs! Satan vad dyrt det är när man är många i familjen, och det är knepigt att allt tar slut samtidigt i skåpen!?

På vägen hem stannade vi till i Böle för att gratta Ballan som fyllde 23. Eftersom vi visste att han skulle få en kaffebryggare i present så hade vi köpt fyra paket kaffe till honom. Stort flin när han öppnade paketet! Hade tänkt köpa Irish coffee-kit med kaffe, grädde, whiskey och farinsocker men det skulle bli lite orättvist mot Anny så då fick det bli bara en hel massa kaffe istället!

Nej, nu är dags att åka mot Bollnäs och lämna barn och sedan se fram emot en skön dag på kontoret.... Men sen får i alla fall jag en helg att se fram emot jag också!

/Hulda

1 kommentar:

Frida sa...

Vore kul, men jag är bortrest då!