söndag 21 juni 2009

c/o Segemyhr!

Ja, så här fina var vi på midsommarafton! Vår enda tradition på midsommar är att man åker upp på Mobackes och köper blommor till kransar och sen får man sitta halva eftermiddagen och binda dessa kransar!
Vad gjorde vi då på midsommarafton? Jo, vi var bara hemma. Var bort til Böle och hälsade på en snabb sväng och sen kom världens bästa Yommy och Yanneli hit. Åt god mat och tårta, drack en massa rusdrycker (inte Yanneli förstås som var nykter!) och pratade och flabbade. Runt 23 kom vi på att vi skulle varit bort till Knisselbo och tittat på partajet. Så sagt och gjort, in i bilen, vroom iväg! Men vi blev inte långvarig där borta, eftersom Yanneli skulle upp och jobba så åkte vi hem efter en halvtimme.

Igår var vi bara hemma och fnulade. Jag bakade Tobleronemuffins och muffins med mandelmassa och hallon. Hade tänkt baka lite småkakor också men det blev inte av. Hade besök lite då och då under dagen. Magnus från Örebro kom förbi, pappa och Stellan kom förbi på motorcyklarna och senare på kvällen kom Anders, Lars, Joel och Kim hit på fyling.
Vi hade c/o Segemyhr-maraton igår kväll! Roger kom över på några öl och vi satt i soffan och tokskrattade åt Segemyhr! Vilken kult-serie!!! Älska!!!
Senare på kvällen tog vi Lilla blå och vagn och for bort till ett grannhus och hälsade på. Bott i byn i ca 8 år, men aldrig varit dit och hälsat på?! Men nu har vi gjort det också då!
Idag visar sig vädrets makter från sin allra bästa sida så vi hoppas på att få lite gjort här hemma idag. Jag har redan hängt en maskin tvätt ute och har en till som snurrar här inne. Plockat lite disk och har en tanke om att placera ut alla blomkrukor som står i garaget. Och för alla som vill: sväng in på en kopp kaffe och hälsa på oss!
/hulda

Inga kommentarer: