söndag 18 maj 2008

Kalasdagen avklarad!


Tjipp tjopp så var den dagen till ända. Började dagen med sedvanlig tidningshämtning och morgonrök (enda gången jag varit ut idag för övrigt). Sedan in och startade racet med att fixa och dona för kalas. Färdigställa orm-tårta,fixa godispåsar,duka,skära grönsaker,fixa dip osv osv. Tror att Tilde var nöjd med kalaset iaf. Sedan lite dö-tid så man fick fixa varma tårtan, plocka ihop lite efter barnen och vila en stund! Sedan rasade släkten in runt 16-draget, för att prova den kulinariska upplevelsen. Och jag lovar, varm tårta är INTE äckligt! Det var skitgott! Smörgåstårta med tacofyllning ska ätas varm...... Vi fick även en bonusgäst som inte hör "till släkten":Uffe. En svart hårig lurvtuss som våra katter inte alls tyckte om. Världens bästa Anny var hundvakt och så klart att Uffe fick följa med.


I kväll har vi bara softat, vi å Roggatogga. Har varit ganska trött efter den här dagen så det har väl inte varit full fart i kväll. Vi har suttit i soffan och kollat på TV och druckit diverse alkoholhaltiga drycker (jag vet att det finns alkoholfria alternativ, men det är inte så avkopplande) Fick för övrigt present jag också idag: Ett skit-snyggt glas från världens bästa svärmor och svärfar. Se bild ovan.


Kan väl säga att idag söndag händer det nog inte så mycket i fastigheten. Hade väl tänkt hålla på ute, för det kliar i gräsmattan, rabatterna behöver rensas och allmänt plock bara. Har inte ens planterat en enda penseé än i år och jag brukar ha fulla krukorna med dessa vid den här tiden på året. Det här vädret gör att man inte har någon lust för trädgårds-arbete! Men vi hoppas på bättre väder, bättre tider och bättre ekonomi!


/Hulda

Inga kommentarer: