tisdag 20 maj 2008

Inskolning

I dag har Tilde varit på sin första(och sista) inskolning. Hon hade visst blivit bortglömd hos kommun/skolan så hon hade missat hela inskolningen.... Men det gick bra idag ialla fall. Hon kommer att få två bra fröknar och det verkar vara en bra barngrupp (22 stycken). Dagens träff innebar en tur till matsalen för att äta lunch och det gick jättebra! Tilde var glad för det fanns ju majs, rivna morötter och pizzasallad till maten!!!! Så nästa gång hon kommer dit är det den första dagen i skolan för henne..... Gudars vad hon blir stor fort!!

I övrigt så har det inte hänt så mycket de senaste dagarna. Jobbat, städat och sådant nödvändigt ont...

Inte har man något skoj att se fram emot heller. Allt roligt är nu avklarat. Nu händer det inte så mycket förrän i juni då det är dags för Furuvik och konsert med Status på herrgården i Kilafors.
Sen är det tre veckors semester förstås att längta efter. Har inte haft en riktig sommarsemester i hela mitt liv! Har alltid tillhört dom där som jobbat när alla andra är lediga.........Hoppas att det blir bra väder så vi kan sola och bada VARJE dag! Annars får vi väl spara på sol och bad tills vi åker till Turkiet igen?!

/Hulda

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja vill man ha pengar måste man jobba.