måndag 12 maj 2008

En trist vardag igen!

Jaha, så var den helgen förbi. Den passerade med stormsteg. Men satan så roligt vi har haft iaf!
God mat, god dricka, bra underhållning, kanonväder och så Wikegård! Fyrverkeriet på lördag kväll var inte av denna världen. 50 000 kronor upp i rök! Har aldrig sett nåt så stort fyrverkeri. Möjligen på vattenfestivalen i Sthlm för många herrans år sedan, men aldrig här hemma! Maria Möller; vilken människa. Att kunna ställa om rösten på det viset.... Vi fick se en massa artister i ett och samma uppträdande. Och Clabbe, vilken party det blev i nattklubben på natten! Bara gamla goda partyrökare. Det var länge sedan jag dansade så mycket! Och Niklas Wikegård, vilken man. Humor, kunskap och utseende, en paketlösning. Nåja, mannen min behöver inte vara orolig men det var mycket trevligt att lyssna (och titta) på Wikegård i en och en halv timme.
Men nu är vi hemma igen och det är måndag. Den bistra verkligheten, jobb och tråkiga vardagssysslor är ikapp oss igen. Nåja, det var uppskattat med en paus från allt. Nu ser vi fram emot nästa års konferens på Mallis ;)

På onsdag fyller Tilde 6 år. Då blir det litet kalas på kvällen, sen viker vi hela lördagen för att fira henne. Barnkalas, släktkalas, tårta hela dagen! Känns som att jag har lite att göra på mina lediga dagar i veckan......

/Hulda

Inga kommentarer: