onsdag 10 mars 2010

Hustak+ramp+snowracer= ?

Har som vanligt inte gjort nåt på senaste tiden men ändå känns det som att man har fullt upp i alla fall!
Lördagen var det ju firande hela dagen. Och när det inte var fullt hus med folk, så var det i ordningställande av fika, tårtor eller exotisk planka som vi åt på kvällen. Det blev lite manfall på kvällen, men det hindrade inte att det blev skitkul! Tror inte jag skrattat så mycket på huuur länge som helst. Och om man säger så här, ett ganska nyskottat tak, en ramp, en snowracer, och massor av snö kan bli jätteroligt framåt nattkröken!!! Stort tack igen till Er som förgyllde kvällen!

Söndagen blev det väl inte så stora ovationer gjorda. Lite plock och småfix innan man begav sig hem från Hårga mot holken igen. På kvällen blev det en sväng ut till Tom och slappa i soffan och kolla på film, "Bordertown" med Jennifer Lopez. Hyfsad rulle faktiskt. Sann skildring av en massa kvinnomord i Mexico.

Måndag jobba, tisdag jobba, onsdag jobba och på kvällarna har det blivit lite bakning. Har faktiskt tagit ledigt torsdag och fredag för att få ha lite "sportlov". Har även lite bakning att avklara, men ska också försöka vara ledig och hitta på nåt med Smurfen. Hennes största önskemål är att åka och bada, men mitt är att bowla...så vi får väl försöka göra en kompromiss eller helt enkelt hinna med båda sakerna! Det visar sig vad tiden lider...

Till råga på allt så känner jag att en förkylning är på väg. Har varken tid eller lust för det!

/Tina

Inga kommentarer: