lördag 8 augusti 2009

Uppe med tuppen!

Jaha, lördag och jag kunde visst inte sova längre. Men det gör inget för det är en så härlig morgon. Vädergudarna har visst också vaknat på bra humör och då vet man vad det innebär:Playa del Mjölkbrinko! Förberedde sallad igår, men jag måste nog göra lite till. Det var visst fler som ville äta med oss där nere?! Ska strax göra lite mackor, skära melon och göra iordning en kakburk. Låter som att det blir en bra dag där nere...

Igår kväll gjorde vi inget speciellt. Erik städade sin garderob, tjejerna städade Smurfens garderob och jag bakade Dumlemuffins och gjorde sallad som sagt. Någon pils slank i under kvällens lopp och det var ett härligt väder! Slötittade lite på Stefan och Krister emellanåt, pratade med mamma som varit på shopping i Falun och bara mös!

Lars, Ljung, Joel och Kim kom förbi och vad det märktes att kusinerna saknat varann under sommaren! Det lektes, stojades och skrattades friskt! Joel och Kim fick en kasse kläder med sig från Erik som nog kommer bra till pass under hösten. Jättemycket oanvänt!!! Där ser man vad man kan hitta i en garderob, tom Erik blev förvånad när han röjde. Smurfens gamla kläder kommer nog gå till Molly och My, bara Ronny börjar jobba igen och man träffar honom.

Under veckan har det inte hänt speciellt mycket. Vi har börjat jobba igen så det är inte mycket annat på tapeten nu. Tjejerna har varit med farmor hela veckan och Erik har varit med pappa på jobbet, så vi har inte direkt nött på våra fritidsplatser! Nu ser vi fram emot sista helgen i augusti, då Pär, jag och Jönsson ska åka till Mantorp på Nordic Trophy. En liten minisemester utan barn. Farmor ställer upp som barnvakt och vi har fått grönt ljus av chefen att vi får vara lediga från jobbet båda två! Dessutom ska vi svänga in på Arlanda och hämta upp två av våra vänner från Schweiz som kommer upp och ska följa med. Kan bli spännande!

Nu ska jag ta tag i dagens matsäck och hoppas på att resten av familjen vaknar snart. Smurfen har nyss klivit upp så nu är det bara resten kvar då!

/Hulda

Inga kommentarer: