söndag 16 augusti 2009

En soft dag!

Gårdagen var en sån här skönt, slappt, mysig dag. Pär var lite trött och hade lite "dagen efter"-symptom så han sov lite till och från under dagen. Jag fick lite bakat, tvättberget är borta och vi fick lite besök under dagen. Först kom Benson på motorcykel och surrade lite, sen kom Ronny på motorcykel och surrade och drack kaffe. Vi hade planer på att åka till Ljusdal men så blev det inte. Hade tänkt åka med Jönsson upp, men då ville hans två grabbar med så då fick vi inte plats i bilen, så vi blev hemma. Och tur var väl det med tanke på Pär....?

På eftermiddagen blev jag och Smurf lite rastlösa så vi skakade liv i Pär och så for vi upp till Bollnäs en sväng. Det blev Mobackes för inköp av lite gröna växter, Lidl för komplettering av smör och mjölk och Dollar för köp av present till Anny.

På vägen hem svängde vi in i Böle för att gratta Anny och fika lite. Jag plockade även lite mera vinbär och fick lite "hjälp" av Isak att tömma ut dom!

Sen hem, grilla och slöa i soffan. Fick ett infall och så for vi bort till Lars för att kolla in badtunnan han byggt. Smurfen badade men inte vi. Vi blev ett nätt gäng där till slut. Det var Lars, Joel, Kim, Worén, Johan, Anny, vi och sen kom även Torgny. Anna kom och skjutsade hem oss, eftersom Pär fick tillbaka ölsuget som varit försvunnet under dagen, så nu har vi bil att hämta hos Lars idag!

Funderar på att åka till Edsbyn idag och hälsa på både mamma och pappa. Smurfen ska byta ut lite nallar igen och mamma hade visst handlat kläder åt henne i Falun som vi bör hämta och jag ska leta lite grejer efter farmor.

/Hulda

Inga kommentarer: