måndag 17 augusti 2009

Nu är vi på krigsstigen!!!

Ett stort j-a GRATTIS till Bollnäs kommun, som har lyckats igen!!!
För det första detta med skolskjutsarna som ska dras in. De hade ju så stort skickat ut brev till alla berörda i god tid före beslutet sas det. Har vi fått något brev? Svar nej, och det är ju ändå 3 barn det berör. Och hade man inte fått något brev så skulle man inte drabbas. Så vi trodde ju att allt var frid och fröjd tills idag, då jag fick för mig att man ändå borde kolla med kommunen att allt är OK. Jag menar, skolan börjar på torsdag så....
Pär ringde kommunen och fick till svar att vi inte hade rätt till någon skolskjuts och att dom hade skickat ut brev till oss!?!?!?!?! Då frågade Pär vart dom hade skickat brevet, och gissa vad dom säger: "Det har vi skickat till ...vägen!" Där Erik och Teresia bor med mamma, på Granberg!!! Sen när blev barn boende på Granberg berättigade till skolskjuts? Har kommunen inte råd att skicka brev till båda föräldrarna om barnen har växelvis boende? Man kan inte utgå från att alla skilda föräldrar har så bra kontakt så att informationen kommer till den det berör om det blir fel!

OCH, som grädde på moset, så var brevet adresserat till målsman för Erik. Men Teresia då? Hon bor väl för 17 också på samma adress! Och angående Smurfen så har det inte synats till något brev över huvudtaget!

Och det som retar mig mest: När Pär ringer upp kommunen igen och ska fråga varför vi inte fått något brev om Smurfen, så vet ni vad dom svarar? "Men oj, hon har visst ramlat mellan stolarna!" IGEN!!! Förra året glömde dom bort henne när det var dags för inskolning, hon fanns inte då, och nu finns hon tydligen inte heller! Fy fan!!! Hur kan personer på ganska betydande positioner på ett offentligt yrke få bete sig så oerhört klantigt? Man kan inte "tappa/glömma" bort samma barn två år i rad!?! Det ska bara inte få hända!

Så som ni kanske förstår så är vi ganska uppretade och otroligt anti Bollnäs kommun nu, och särskilt Barn och fritid. I mina ögon så är det någon som borde få bära hundhuvet för det här, och det är då f-n inte vi! Vi har då aldrig tappat bort något barn....

/Hulda

Inga kommentarer: