torsdag 17 juli 2008

Irrfärder!!!

Onsdagen bjöd ju till att börja med på lovande väder, så vi packade badkläder, fika och dricka och åkte till Orbaden. Vi åkte upp och hälsade på camparna Erik och Teresia som är där denna vecka. Väl framme blev väl vädret si och så men vi fick i alla fall några timmar med sol och bad. Även Erik och Teresias morbror och moster kom dit så vi var ett nätt litet gäng som låg på beachen. Wille, E o T´s lillebror, skulle få fira födelsedag på campingen därför anstormningen av släktingar, även mormor och morfar var på väg dit men vi hann åka innan dom kom. Det började mulna på och så fort solen försvann skulle man ha haft lusekofte i stället för bikini, så vi packade ihop och for hem.
Hem för att laga mat och duscha och ta en liten promenad bort till Hembygdsgården där det var dags för den årliga veteran-träffen. Vi kom, vi sågs och vi gick. Även nu började det mulna på efter stund så vi styrde apostlahästarna hemåt igen och hamnade framför TV´n och slöade.

I dag var vi uppe med tuppen för i dag hade vi en tågtid att passa! Vi beslöt oss för att ta en tur med det eminenta X-tåget till Gävle i dag för en himla massa shopping. Man kan ju passa på att åka tåg ibland så slipper man styra in bilen i ett P-hus och betala en parkeringsavgift på skjortan och halva armen. Vi shoppade, fikade , åt god mat och bara njöt utan stress. Trodde att det skulle vara överbelamrat med folk på affärerna eftersom det var lite halvdassigt väder men det var inte alls på värsta viset. Förmodligen för att folk har lite klent med pengar nu. Inget barnbidrag förrän imorrn och ingen lön förrän nästa vecka, så det var nog ganska taktiskt att åka idag.

I morrn har vi ingenting planerat förutom att åka och handla inför stundande vecka, kanske en sväng på Långnäs för att kolla på brännboll men vad vet jag! Eller en sväng till Kilafors för att kolla på vad som sker inför Rockweekend (hört på ICA, Kilafors i dag: Finns det en bankomat i stan?)

/Hulda


Inga kommentarer: