onsdag 23 juli 2008

En liten resumé...

...av vad vi gjort de senaste dagarna.
Måndagen hade vi bjudit hit mina jobbarkompisar med respektive på grillfest. Så vi sanerade huset och jag stod större delen av dagen i köket och förberedde maten. På kvällen, precis när vi skulle grilla, så öppnade himlen sig. Det brukar ju vara ganska typiskt! Karlarna stod ute vid grillen under parasoll med paraplyn och grillade och vi damer stod inne i köket. Plötsligt kommer det en jätteblixt med en jävla smäll nästan samtidigt. Det var inte hos oss det slog ner men det var nog inte många meter ifrån i alla fall. Nåja, vi fick mat och alla blev mätta och belåtna och det blev en trevlig kväll med mycket skratt och surr. Vilken tur att vi kunde planera in en kväll när vi alla tre var lediga från holken. Det händer inte ofta, närmare bestämt aldrig!

Tisdagen gjorde vi inget särskilt förutom att njuta av solen. Mannen och barnen åkte ner till älven och doppade sig en gång men jag valde att stanna hemma och njuta av solen och värmen istället för att kyla ner mig i vattnet. Typiskt att det här vädret kommer nu när vi har vår sista semestervecka, men vi får väl vara nöjda med att vi får lite sol över huvudtaget! På kvällen efter mat och en liten tur till Bollnäs för några stöd-inköp blev vi lite rastlösa så vi gick på en liten promenad. Från början skulle vi gå bara en liten vända men det var så varmt ock skönt att vi bestämde oss för att gå en bit till. Vi gick hem till mannens bror och tänkte att då kan vi få skjuts hem, men när vi kom dit så stod det en öppen ölburk bredvid brodern så då var skjuts hem inte ett alternativ längre. Efter en liten paus och vätskekontroll där så vände vi på Foppa-tofflorna och promenerade hem igen. Väl hemkomna var vi ganska trötta och varma så det blev en fortsatt kväll i TV-soffan. Vi var borta i ungefär två timmar och då var väl promenaden på 1 timme och 15 minuter ungefär och vår sträcka som vi hade tillryggalagt var på 1,2 mil!!! Inte konstigt att Smurfens små ben var lite trötta.

I dag ska vi åka och bada när som helst, bara alla behagar vakna. Jag har packat bilen och gjort matsäck, så dom behöver bara klä på sig. Ser fram emot en dag med sol och bad!!!
Vi finns vid Playa del Mjölkbrinko om ni undrar!!!!

/Hulda

Inga kommentarer: