lördag 12 juli 2008

Inget särskilt!

De sista dagarna har det väl inte hänt så mycket för familjen. Torsdagen bjöd ju på solsken så då packade vi in alla badattiraljer och matsäck i bilen och tillbringade dagen på Playa del Mjölkbrinko. Det var lite blåsigt men det var varmt. Synd att man inte kan säga det samma om vattnet. Schvajnigt kallt!!!! När man kom hem så var man lite mosig så vi orkade inte laga nån mat så vi åkte in till stan och tog en deg. Sen hände det inte mycket på kvällen, annat än TV. Jag kan rekommendera att ni tittar på "Hells Kitchen" med Gordon Ramsey. Där är det ord och inga visor!!! Klockan 22 på TV3, torsdagar. Jag sitter som klistrad i soffan i alla fall!

Fredagen var det inget höjdarväder så vi ryckte upp ungarna ur sängen vid 9, och startade "Operation sanering". Vi vände ut och in på huset och sen tillbaka. Resultatet blev en full sopsäck och två papperskassar med skräp dvs säga trasiga leksaker, papper och krafs. Men attan så rent och trevligt det blev. Går man in på toaletterna så luktar det badhus. Mannen kröp på alla fyra och sanerade från golv till tak med klorin. Själv vände jag upp och ner på Tildes rum och det är inte ett litet projekt! För er oinvigda kan jag säga att hon är en hamster! Allt ska sparas! Små papper, trasiga dockor, små tygbitar och tjafs. Men nu är det mycket som ligger i soptunnan + att vi har en hel kasse med Barbie-saker som ska skänkas till dagmamman. Vad mycket plats det blev i hennes rum......
Eftermiddagen ägnade vi till storhandling och diverse ärenden i stan och när vi kom hem så bakade jag två morotskakor, lagade mat och mannen ägnade sig åt dikesröjning med grannen.
Sen ölade vi med grannarna!!!!

/Hulda

Inga kommentarer: