söndag 14 september 2008

I morgon måndag...

...och en ny vecka igen! Ordnade ersättare för mig på jobbet idag så jag fick vara ledig med mannen och Smurfen en helgdag en gång. Ibland måste man prioritera ledighet och inte bara låta pengarna styra. Har bakat, sprungit och plockat, lagat mat, ja bara flummat egentligen. Åkte hem till Anders, Anna och Isak med en jacka som vi köpte till charmtrollet Isak i Turkiet (han blir tuffast på dagis) men han sov hela tiden vi var där.... Jaja, vi fick ju surra lite med Anders och Anna i alla fall, Ballan var också där och hjälpte Anders med övervåningen på huset. Inte speciellt ofta man träffar på bröderna Brolin på ett och samma ställe (utom Lars då) så det var ju ett sällsynt tillfälle. Upp till Bollnäs, handla, hämta Erik och äta en deg. Hem och gjorde ingenting. Slöade framför TV´n, kollade i Panduro på vad som ska beställas och mumsade ostbollar.

I går kväll var Ballan och Anny här, vi spelade TV-spel (Buzz) och svingade någon bägare pils. Attans så trevligt! Det behöver inte vara mer avancerat än så för en trevlig kväll.

Tänkte på en sak i kväll, inget särskilt egentligen men lite kul är det: Torgny har Ulla, Pär har mig Tina, Anders har Anna och Johan har Anny. Ser ni mönstret? Alla kvinnor har namn på fyra bokstäver och alla har bokstaven A med i namnet.....

Godnatt!!
/Hulda

Inga kommentarer: