torsdag 26 juni 2008

Vad fan!

Idag är också en ledig dag, och än så länge skiner solen. Men det lär väl gå över?! Fick besked igår att dagmamman skulle ha stängt idag (med en dag kvar till semester) så tjejerna är hemma med mig och vart tror ni att Erik är? Jo i en lastbil någonstans i Hälsingland. Att han bara orkar kliva upp vid 4.30 nästan varje morgon. Han ska ju orka med helgen också för då ska det visst arbetas hos farmor och farfar. Men han kanske inte behöver stiga upp i ottan då. I så fall får han nog försöka kliva upp själv och så kanske han kan lifta med tidningsbudet dit.
Igår var det saftkalas i Böle eftersom Ballan fyllde år. Men det var mest arbete i garaget på agendan, i varje fall för Ballan och hans brorsa och Erik. Dom håller på och grejsar med Lilla blå, och när även Mulle Meck är inblandad kommer det sluta med att det sitter avfyrningsraketer på Lilla blå och så kan vi snart se den i en omloppsbana runt jorden. Varför göra någonting enkelt?
Erik var ju lycklig i alla fall igår kväll, Fisken kom på 4-hjuling och gissa vem som fick köra?

Om man kanske skulle försöka se till så att en av tjejerna får i sig lite frukost då så att vi kan åka till stan. Vi måste köpa kattmat på Mobackes och så blir det säkert en sväng in på stan också. Man får väl muta tjejerna med en varsin slush så kanske de är snälla idag?!

/Hulda

Inga kommentarer: