fredag 16 april 2010

Jaha, helg igen...

Som sagt, då var det helg igen...men man kan ju trösta sig med att det snart är måndag igen också!

Har den här veckan fått ett tokryck med promenerandet. Gått till och från jobbet men även gått en sväng på kvällarna också. Vad har hänt?! Det skadar ju inte, och det är ju skönt. Och det bästa är att det inte känts motigt en gång heller! Ja, kanske lite idag när man skulle gå hem från jobbet och det blåste satan ute. För är det nån sorts väder jag absolut kan säga att jag hatar så är det blåst! Det kan få vara -30, hagel, skyfall eller värmebölja och det gör mig ingenting, men blåser det kan jag bli vansinnig!

Så förutom att vara ute och gått så har jag väl inte gjort så mycket den här veckan. Tokstädade holken en kväll innan jag gick ut, och vad skönt det var att komma in igen då. Utan att ha ett grustag med sig under strumporna långt in i lägenheten. Och till och med Smurfens rum fick sig en omgång, så nu ser man att det är ett rum där inne igen!

I morgon blir det lite fika för Tessan ute i Hårga på dagen och eftersom hon beställt tårta av mig så är det väl bäst att dyka upp ;) Och i morrn kväll blir det "firmafest" med Schenker i Gävle. Kan bli kul, eftersom den enda kontakt man har med dom är via telefon, så nu kanske man kan få ett ansikte till rösten man pratar med så ofta... Har väl tänkt försöka hinna en promenad på förmiddagen också.

Söndag har jag bokat tvättstugan igen. Ville egentligen inte ha en söndag igen, men vad gör man när det inte fanns så mycket annat att välja på och man hittat halva Smurfens garderob utspridd i hennes rum!?

/Tina

Inga kommentarer: