fredag 8 augusti 2008

Nu är det fredag igen!!

Fy satan så lätt det har gått att jobba idag, jämfört med helgen före och i början av veckan. Det har nog mycket att göra med vem man jobbar med! Dagen har bara rasslat iväg och vips! så fick man sätta nyckeln i låset och släcka lamporna....

I helgen är man ledig och i morgon kväll ska världens bästa svärmor och svärfar vara barnvakt till barnen. Mannen och jag hade tänkt åka Warpen men den var visst abbonerad. Så vi ringde till Tommy och Annelie och frågade om dom skulle med ut och käka, och det ville dom. Dom börjar jobba på måndag så dom ville väl "fira ut" semestern. Vi ska i alla fall på Spicy Cow, tror jag, om mannen lyckades boka bord där idag till i morgon. Det ska bli trevligt, att få gå ut och äta med vuxna människor en gång på restaurang. Annars måste man ju gå dit där barnen äter och vad blir det då? Max, McDonalds eller pizzeria.

Och idag är det 080808, det magiska datumet enligt miljoner kineser. Tänkte prova magin och köpte två trisslotter, vann jag? Nej, där sket man en lök. Så jag ger inte så mycket för magin just idag. Men kollegan på holken köpte också en lott och hon vann! Visserligen inga miljoner men hon fick tillbaka pengarna för lotten och lite till.
Och idag är det även bara 22 dagar tills vi flyr landet för en veckas sol och bad i Turkiet. Jag räknar ned för jag längtar något så grymt i år. Hoppas att allt är sig likt, men det tror jag nog.

/Hulda

Inga kommentarer: