tisdag 22 april 2008

Hulda tar ton!

Ha, nu tar Hulda ordet i bloggen. En dag med strålande väder, (ledig från jobbet såklart) började med lättare sanering av fastigheten och även mannen i huset drog sitt strå till stacken.
Sedan iväg till stan för lååångpromenad med bästa Anny. Vi avverkade de flesta delarna av stan känns det som utom Ren och Framnäs. Hoppas att det blir en återkommande vana;)
Väl hemma fick jag den geniala idéen att frysen måste frostas av (se mannens tidigare inlägg) .Det är väl kanske dags när man börjar känna att hela skåpet följer med ur sin position när man försöker (med mycket våld) dra en korg ur skåpet?
Med hjälp av kupévärmare, hårtork och Tilde tog det ungefär bara 3 timmar. Inte så farligt med tanke på att förra gången jag gjorde samma sak tog det nästan dubbelt så lång tid. Men det är inte klokt vad mycket is det kan samlas i ett jädra frys-skåp! Eftersom det inte var mycket i skåpet (läs tomt nästan) kan ni väl tänka er hur snyggt det är nu. Av bara farten när jag ändå höll på så fick skafferiet sig en duvning oxå. Bort med smulor, torra godisar och mjuka kex!
Nackdelen med städning av dessa skåp är att det blir så dyrt nästa gång man ska handla!!!
Det blir FÖR tomt....

Undrar om ballans brorsa blir sur när jag gjort ett inlägg i hans lilla domän som inte handlar om lastbilar, swinschar eller terrängkörning?! I så fall får han vänja sig för det kanske blir fler gånger!!!!!!!!!!
/Hulda